Početna / Istaknute vijesti / Poliklinika Medikol i Hrvatska obrtnička komora potpisali sporazum o suradnji

Poliklinika Medikol i Hrvatska obrtnička komora potpisali sporazum o suradnji

Ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak – Rajković te ravnateljica Ustanove za zdravstvenu skrb Medikol Irijana Rajković potpisale su s predsjednikom Hrvatske obrtničke komore (HOK) Dragutinom Ranogajecem 13. srpnja u Zagrebu Sporazum o suradnji u projektu HOK Zajedničke nabave kojom se osiguravaju posebni uvjeti za korištenje zdravstvenih usluga za članove HOK-a.

Članovima Hrvatske obrtničke komore kao i svim djelatnicima jedinstvenog komorskog sustava, Poliklinika Medikol, Ustanova za zdravstvenu skrb Medikol, Centar za estetsku medicinu i Centar za liječenje prekomjerne tjelesne težine omogućit će popuste na pakete usluga, radiološku dijagnostiku, specijalističke preglede, preventivne sistematske preglede itd.

„Projektom Zajedničke nabave Hrvatska Obrtnička Komora nastoji osigurati dodatnu vrijednost za svoje članove. Potpisivanje sporazuma s Poliklinikom Medikol odnosno pogodnosti koje smo ovim sporazumom dogovorili, omogućit će našim članovima lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj usluzi.“, rekao je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

„Zadovoljstvo mi je što će i Poliklinika Medikol sa svojim zdravstvenim uslugama ima priliku dati doprinos u projektu HOK Zajednička nabava kroz osiguravanje pogodnosti za članove Hrvatske obrtničke komore diljem Hrvatske, kako u Zagrebu tako i u Čakovcu, Osijeku, Splitu i Rijeci. Vjerujemo da će vaši članovi biti zadovoljni paketima i popustima koje smo za njih pripremili.“ , izjavila je ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak-Rajković.

 

hok1hok2hok3hok4

 

Preporuka

najdoktor_2017_naslovna

Priznanje za izvrsnost našim liječnicama

Čestitamo našim liječnicama dr. sc. Dijani Celić, dr. med. specijalist dermatologije i venerologije i Vesni …