Početna / Istaknute vijesti / Novi liječnik u Poliklinici Medikol

Novi liječnik u Poliklinici Medikol

ostrickiObavještavamo sve pacijente i korisnike usluga Poliklinike Medikol da se našem timu pridružio novi liječnik, Branko Ostrički, dr. med., spec. interne medicine, subspec. kardiologije.

Branko Ostrički, 51-godišnjak rođen u Varaždinu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1993. Radio je kao obiteljski liječnik u Ivancu do 1996., a iste godine kao liječnik ‘sekundarac’ primljen je na Odjel pulmologije ŽB Čakovec gdje 1997. dobiva specijalizaciju iz interne medicine. 2001. položio je specijalistički ispit iz interne medicine, a od 2002. godine radi kao liječnik internista na Odsjeku kardiologije. Pet godina poslije odlazi u Polikliniku ‘Sunce’ Varaždin gdje 2008. dobija užu specijalizaciju iz kardiologije. 2010. godine polaže subspecijalistički ispit te postaje internista-kardiolog. Na poziv tadašnjeg rukovodstva bolnice sredinom 2011. vraća se u ŽB Čakovec, u početku kao voditelj Koronarne i postkoronarne jedinice, a nakon unutarnjeg preustroja 2014. postaje rukovoditelj Odjela kardiologije s koronarnom jedinicom. Zadnje dvije godine intenzivno se bavi invazivnom-intervencijskom kardiologijom.

A od jeseni 2017. najnovije je pojačanje Poliklinike Medikol Podružnica Čakovec na odjelu interne medicine – kardiologija gdje radi specijalističke preglede, EKG, UZV i ergometriju.

Preporuka

dan_secerne_bolesti_naslovna

Mjerenje šećera u Podružnici Čakovec 14. 11. povodom Svjetskog dana dijabetesa

Najavljujemo da ćemo u utorak, 14. studenog 2017. godine povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti …