Početna / Istaknute vijesti / Novo u Poliklinici Medikol – Tradicionalna kineska medicina

Novo u Poliklinici Medikol – Tradicionalna kineska medicina

tkm_naslovna

Od 26. veljače do 19. svibnja 2018. u prostoru Poliklinike Medikol, na adresi Zagreb, D. Mandla 7 gostuju liječnici tradicionalne kineske medicine pekinške bolnice Hou Liping Hospital.
Hou Liping Hospital jedna je od prvih privatnih bolnica u Kini, s više od 200 god. dugom tradicijom djelovanja. Članica je svjetske organizacije Kineske tradicionalne medicine u kojoj su se liječili vodeći ljudi kineske dinastije, a danas se liječe aktualne osobe iz javnog života Kine. Profesorica doktorica Hou osim Hou Liping Hospital, vlasnica je još 15 bolnica TKM u Kini i renomirana članica i edukatorica Svjetske federacije društva kineske tradicionalne medicine.

Više od 25% svjetskog stanovništva koristi tradicionalnu kinesku medicinu, cilj koje je održavanje dobrog zdravlja i prevencija bolesti, dok je istodobno oblik dijagnostike i način liječenja.
Mnoge ugledne organizacije, poput Svjetske zdravstvene organizacije (World Health Organization) i Nacionalnog instituta zdravstva (National Institute of Health), priznaju vrijednost kineske medicine i smatraju ju vrlo efikasnom alternativom suvremenim načinima liječenja.

Liječnici koji gostuju u Poliklinici Medikol:

tkm-Chen_Hongyu_smallHongyu Chen • Doktor je tradicionalne kineske medicine u Hou Liping TCM Hospital Group. Školovao se na Medicinskom Fakultetu Sveučilišta Unutarnja Mongolija. Ima više od 6 godina iskustva u akupunkturi i moksibustiji. U dva navrata radio u Thalassotherapiji u Opatiji s izvanrednim rezultatima i dobrom reputacijom na tom području.


 

tkm-Li_Ning_smallNing Li • Doktor je tradicionalne kineske medicine u Hou Liping TCM Hospital Group. Specijalizirao je akupunkturu i masažu. Školovao se na Sveučilištu Tradicionalne Kineske Medicine Shanxi. Tri je mjeseca radio u Thalassotherapiji u Opatiji.


 

tkm-Liu_Chunfang_smallChunfang Liu • Više od deset godina iskustva u liječenju tradicionalnom kineskom medicinom s posebnim naglaskom na akupunkturu i moksibustiju. Doktorica je tradicionalne kineske medicine u Hou Liping TCM Hospital Group. Školovala se na Sveučilištu Tradicionalne Kineske Medicine Shanxi.


 

praznaJinfu Liu • Doktor je tradicionalne kineske medicine u Hou Liping TCM Hospital Group s iskustvom u akupunkturi i masaži. Ranije je radio u Shanxi Provincijskoj Bolnici u Taiyuanu i Taiyuan bolnici za Reumatizam. Školovao se na Sveučilištu Tradicionalne Kineske Medicine Shanxi.


 

tkm-Shan_Wen_smallWen Shan • Specijalizirana je za reumatizam, reumatoidni artritis, koronarna srčana bolest, aritmija, kronični bronhitis, dispepsija, kronični enteritis, kronični gastritis, nesanica, depresivni poremećaj, anksiozni poremećaj. Akademska je nasljednica profesora Wang Qiaochua, poznatog liječnika tradicionalne kineske medicine. Radi u Hou Liping TCM Hospital Group. Ranije je radila na Medicinskom Fakultetu Qilu, na Pekinškom Sveučilištu Kineske Medicine i u bolnici Shanghai. Školovala se na Sveučilištu Tradicionalne Kineske Medicine Heilongjiang.

Pročitajte više o Tradicionalnoj kineskoj medicini.

Potrebno je naručiti se na pregled, nakon kojega će kineski liječnik preporučiti vrstu i potreban broj terapija.
Telefon za narudžbe: 01 6397 333
Besplatan info telefon: 0800 78 78
mail: info@medikol.hr

 


Za više informacija o uslugama i cijenama pogledajte naš letak:

Tradicionalna kineska medicina u Medikolu 01Tradicionalna kineska medicina u Medikolu 02

Preporuka

uzv_split_03-2018

Akcija ožujak – Podružnica Split

Akcija u razdoblju 1. – 31. 3. 2018. Ultrazvuk dojki 250 kn (redovna cijena 350 …