Početna / Istaknute vijesti / Mamografija na uputnicu u Medikolu

Mamografija na uputnicu u Medikolu

Mamografija se smatra jednim od najboljih načina za rano otkrivanje raka dojke u žena starijih od 40 godina. Pretraga se vrši na digitalnom mamografu Senographe Essential tvrtke GE  koji je tehnološki napredan uređaj u dijagnostici bolesti dojke te omogućuje visoku rezoluciju slikovnog prikaza s velikom kliničkom pouzdanošću, a što znatno doprinosi dijagnostičkim rezultatima i skrbi pacijenta.

Uređaj je koncipiran na mogućnostima dogradnje s primjenom dijagnostičkih i intervencijskih postupaka što je naš konačni cilj u daljnjem razvoju dijagnostike bolesti dojke. Suvremeni sustav komunikacije i arhiviranja radioloških slika s kojima raspolažemo preko šest godina, omogućuje vrlo kvalitetno praćenje i kontrole pacijenta s usporedbom slikovnog materijala na monitorima velike rezolucije.

Osim što minimalno zrači, digitalna mamografija za više od 50 % je uspješnija u otkrivanju zloćudnih bolesti od analogne mamografije.

Podsjećamo da smo ugovorni partner HZZO-a te da se možete naručiti već danas pozivom na naš besplatni telefonski broj 0800 78 78 i obaviti mamografiju na uputnicu u Voćarskoj 106.

Preporuka

uzv_split_03-2018

Akcija ožujak – Podružnica Split

Akcija u razdoblju 1. – 31. 3. 2018. Ultrazvuk dojki 250 kn (redovna cijena 350 …