Početna / Novosti / Novi liječnik u Poliklinici Medikol

Novi liječnik u Poliklinici Medikol

pavao_vlahek-naslovnaS radošću obavještavamo sve naše pacijente i korisnike usluga Poliklinike Medikol da se našem timu pridružio novi liječnik. Pavao Vlahek, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, najnovije je pojačanje Poliklinika Medikol u odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije.

Diplomirao je 2004. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Do ove godine radio u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama na područjima rehabilitacije ozljede kralježnične moždine, dijagnostikom i rehabilitacijom ozljeda sustava za kretanje.

Bavi se dijagnostičkim ultrazvukom lokomotornog sustava, aplikacijama intrartikularnih injekcija, a dio specijalizacije kratko je obavljao i u Velikoj Britaniji zbog koje je položio i europski specijalistički ispit iz fizikalne medicine i rehabilitacije.

Autor mnogih članaka na portalima i tiskanim medijima na temu prevencije, dijagnostike i rehabilitacije bolesti sustava za kretanje, stručnih radova o ozljedama sustava za kretanje i rehabilitaciji, koatuor knjige “Abeceda trčanja” i “Triatlon-od supersprinta do ironmana”. Član zdravstvene komisije Hrvatskog atletskog saveza i Zagrebačkog rukometnog saveza, službeni liječnik hrvatske ultramaratonske reprezentacije (aktualnih viceprvakinja svijeta) te suradnik brojnih sportskih klubova i škola trčanja diljem Hrvatske.

U slobodno vrijeme aktivno trenira i natječe se na maratonima i triatlonima, predsjednik Triatlon kluba “Međimurje” i organizator brojnih utrka te događaja vezanih  uz prevenciju kroničnih bolesti.
Dr. Pavao Vlahek ordinira i u Zagrebu (Voćarska 106) i u Čakovcu (Prešernova 13).

Preporuka

SVJETSKI-DAN-FIZIKALNE-TERAPIJE-8-rujan

SRETAN 8. RUJAN, SVJETSKI DAN FIZIKALNE TERAPIJE

Svjetski dan fizikalne terapije obilježava se 8. rujna svake godine i predstavlja odličnu priliku za …