Početna / Novosti / Europski tjedan sporta

Europski tjedan sporta

23. - 30.09.2017.

Treću godinu zaredom Poliklinika MEDIKOL ponosno sudjeluje na Europskom tjednu sporta koji predstavlja inicijativu Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe.

Kroz cjelodnevni program središnjeg nacionalnog događaja #BeActive na zagrebačkom Jarunu posjetiteljima će se biti predstavljeni raznovrsni sportovi, tjelesne aktivnosti i stilovi života koji pridonose zdravlju. Fizioterapeuti naše Poliklinike će pokazati kako se vježbati može na razne načine, od laganog trčanja do intenzivnijih i zahtjevnijih vježbi. Uz ukazivanje potrebe redovnog bavljenja tjelovježbom u svim dobnim skupinama, jedan dio aktivnosti će biti usmjeren i na terapijski aspekt tjelovježbe u raznih ozljeda, stanja i poremećaja lokomotornog aparata.

Uz sve navedeno, medicinska sestra naše Poliklinike će izmjeriti i vrijednost tlaka te time ukazati kolika je važnost mjerenja tlaka u brizi za zdravlje i pravodobnoj prevenciji raznih bolesti, a građani će imati mogućnost osvojiti vrijedne nagrade kao što su kondicijski treninzi, vježbanje na Huber uređaju, aparativna limfna drenaža, Vacusport, aparativna presoterapija i nutricionističko savjetovanje.

Vidimo se na Jarunu, u subotu, 23. rujna 2017. s početkom u 11:00 sati na Medikolovom štandu!

Za više informacija posjetite http://www.europski-tjedan-sporta.hr.

Preporuka

tkm_naslovna

Novo u Poliklinici Medikol – Tradicionalna kineska medicina

Od 26. veljače do 19. svibnja 2018. u prostoru Poliklinike Medikol, na adresi Zagreb, D. …