Početna / Akcije / NOVI RTG UREĐAJ U PODRUŽNICI SPLIT

NOVI RTG UREĐAJ U PODRUŽNICI SPLIT

NOVO u Poliklinici Medikol!

Radiološki odjel Poliklinike Medikol Podružnica Split opremljen je novim i jedinstvenim digitalnim RTG uređajem SIEMENS Helthineers – Multix Impact.

Trenutno, među najpametnijim rendgenskim sustavima na tržištu, novi RTG uređaj opremljen je medicinskom tehnologijom visokih performansi i jedinstvenog dizajna potpuno prilagođenim pacijentu.

Prednosti novog RTG uređaja u odnosu na uređaje starijih generacija su poboljšane, intuitivne te preciznije dijagnostičke mogućnosti za obradu slika u području klasične radiografije i rendgenskog snimanja uz znatno smanjenje doza zračenja.


Novi RTG uređaj u Splitu(Siemens Healthineers – Multix Impact)

Vrhunska tehnologija u Poliklinici Medikol uz brže cikluse slikanja, unaprijed postavljenih programa za slikanje organa i brze prilagodbe slika, također su neki od noviteta koje odlikuju SIEMENS RTG uređaj.

Izuzev spomenutih tehnoloških prednosti novog SIEMENS Helthineers – Multix Impact uređaja u Poliklinici Medikol – Podružnica Split, omogućeno je i ortopedsko snimanje pacijenata (kralježnica u cijelosti i koljena te svi ostali zglobovi).

Za više informacija i rezervaciju termina javite se u Polikliniku Medikol pozivom na info kontakt telefon 072 12 12 12 ili mailom na info@medikol.hr.

Preporuka

Mjesec borbe protiv raka dojke

1.10. – 31.10. – Mjesec borbe protiv raka dojke

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a svake godine 7. listopada obilježava se i Dan