Početna / Privatno: Medikol zdrave kartice / Medikol Standard kartica

Medikol Standard kartica

Medikol Standard kartica po cijeni od 2.000 kn (bonus = 2.300 kn; popust 15%)

Medikol ZDRAVA Standard kartica košta 2.000 kn, a kupnjom Medikol ZDRAVE Standard kartice Korisnik uz uplaćene 2.000 kn ostvaruje bonus od 300 kn (ukupno 2.300 kn) koje može koristiti za sve usluge iz svih djelatnosti na lokacijama Poliklinike Medikol temeljem važećeg cjenika Poliklinike Medikol u Zagrebu, Čakovcu, Splitu, Rijeci i Osijeku osim za: PHD, brisove, vanjski laboratorij i PET/CT dijagnostiku.

Medikol ZDRAVU Standard karticu s uključenim bonusom od 300 kn (odnosno ukupno 2.300 kn) Korisnik može koristiti i za akcijske pakete, osim za one akcijske pakete koji uključuju operativne zahvate te usluge ili pakete koji se nude pod trajno povoljnijim cijenama (kao što su FIZIO paketi, MR dijagnostika i MSCT neinvazivna koronarogarfija).

Nakon potrošenog iznosa od 2.300 kn, Korisnik ostvaruje popust od 15% na sve ostale usluge temeljem važećeg cjenika Poliklinike Medikol, osim na potrošne materijale (kontrast, sedacija, punkcije, PHD, brisovi, kozmetologija, vanjski laboratorij), PET/CT dijagnostiku, osteopatske tretmane ili bilo koje akcijske pakete, odnosno usluge ili pakete koji se nude pod trajno povoljnijim cijenama (kao što su FIZIO paketi, MR dijagnostika i MSCT neinvazivna koronarografija), kao ni na MR dijagnostički postupak na MR uređaju jačine 3T te se ne može zbrajati sa bilo kojim drugim  popustima Poliklinike Medikol.

Sva prava s Medikol ZDRAVE Standard kartice Korisnik ostvaruje po uplati novčanog iznosa navedenog u ovom Prilogu II.  i vrijede godinu dana od dana uplate.

Prije isteka od godine dana, Korisnik Medikol ZDRAVE Standard kartice, može kupiti bilo koju drugu karticu uz pripadajuće pogodnosti, a kako je definirano u Pravilniku o karticama Poliklinike Medikol.

Medikol ZDRAVA Standard kartica nije prenosiva (niti na drugu osobu, niti u drugo obračunsko razdoblje).

Ovaj Prilog sastavni je dio Ugovora za godišnju Medikol ZDRAVU Standard karticu te Pravilnika o ZDRAVIM karticama Poliklinike Medikol.

Potpisom Ugovora za godišnju Medikol karticu, Korisnik potvrđuje da prihvaća sva prava i obveze iz Pravilinika o korištenju ZDRAVIH kartica Poliklinike Medikol, Zagreb, Voćarska 106, kojim Pravilnikom su regulirani uvjeti i način korištenja Medikol ZDRAVE Standard kartice.

Pravilnik o ZDRAVIM karticama 2016.