Početna / Iz medija / HZZO ugovorio dodatne postupke s Poliklinikom MEDIKOL

HZZO ugovorio dodatne postupke s Poliklinikom MEDIKOL

U potpunosti prenosimo vijest HZZO-a:

Radi smanjenja lista čekanja, prema uputi Ministarstva zdravstva, za razdoblje od 1. studenog do 31. prosinca 2018. godine, HZZO ugovara dodatne postupke uroterapije s biofeedbackom kod djece, magnetne rezonance (MR), kompjuterizirane tomografije (CT) i PET/CT dijagnostike.
Ugovoreno je sveukupno dodatnih 5830 postupaka MR-a za gradove Čakovec, Split, Rijeka, Osijek, Zabok, Zagreb, Šibenik i Karlovac (za studeni 2815 postupaka MR-a, te za prosinac 3015 postupaka MR-a).
Ugovoreno je 500 dodatnih postupaka CT-a za Split (200 postupaka za svaki mjesec).
Za studeni i za prosinac ugovoreno je dodatnih 120 postupaka uroterapije s biofeedbackom kod djece za Zagreb (po 60 postupaka svaki mjesec).
Ugovoreno je i dodatnih 1600 postupaka PET/CT-a za oba mjeseca zajedno, 560 za Zagreb, te 1040 sveukupno za Osijek, Split i Rijeku.
Upravno vijeće HZZO-a donijelo je odluku o osiguravanju dodatnih sredstava za provođenje spomenutih postupaka. Sredstva za provođenje ove Odluke osigurana su u Financijskom planu HZZO-a za 2018. godinu i u projekciji za 2019. i 2020. godinu. Ugovaranje dodatnih postupaka osigurava se dostupnost i kontinuiranost zdravstvene zaštite osiguranim osobama HZZO-a.

NAPOMENA – BITNO!

Naručite se na MR i MSCT tako da elektroničkom poštom pošaljete na e-adresu info@medikol.hr MINIMALNO:

– sken uputnice

– sken povijest bolesti (medicinska dokumentacija kojom se indicira traženi postupak)

– broj telefona za kontakt te informaciju imate li metala u tijelu (ako imate, molimo navesti što od metala, gdje se isti nalazi u tijelu, kao i podatak o kojem materijalu je riječ).

Povratnu informaciju za termin narudžbe možete očekivati u najkraćem mogućem roku uz pretpostavku da ste dostavili sve gore navedeno.

Preporuka

Zablistajte u 2020. godini i još pritom uštedite!

Od 1. siječnja 2020. godine počinje nova godina, a s njom i novogodišnje odluke. Kako