Početna / Načini plaćanja

Načini plaćanja

Načini kartičnog plaćanja

Poliklinika MEDIKOL nudi svojim klijentima mogućnost obročnog plaćanja

  • PBZ Maestro moguće je ostvariti plaćanje bez kamata i naknade na 3 do 6 mjesečnih rata. Minimalni iznos za realizaciju obročnog plaćanja je 500,00 kuna.
  • Obročno plaćanje bez kamata i naknade na maksimalno 6 mjesečnih rata omogućeno je našim klijentima koji posjeduju PBZ American Express karticu.
  • Obročno plaćanje bez kamata i naknade na maksimalno 12 mjesečnih rata omogućeno je našim klijentima koji posjeduju Diners karticu.
  • Obročno plaćanje bez kamata i naknada od 2 do 6 rata omogućeno je i našim klijentima koji posjeduju Erste Maestro Plus karticu.
  • Za iznose veće od 4.000,00 kuna, Poliklinika MEDIKOL vlasnicima American Express kartice daje mogućnost potpisivanja Ugovora o potrošačkom kreditu na 7 do 60 mjesečnih rata uz godišnju kamatnu stopu od 9,98%, a vlasnicima Diners kartice mogućnost potpisivanja Ugovora o potrošačkom kreditu na 13 do 60 rata uz godišnju kamatnu stopu od 10,40%.

Poliklinika Medikol

Ako imate pitanja u vezi naših usluga ili trebate informaciju obratite nam se na:

Besplatan info telefon: 0800 78 78

E-mail: info@medikol.hr

Ako želite iznijeti vaše mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga ili nekim od naših djelatnika molimo obratite nam se na e-mail:
poliklinika.medikol@medikol.hr