Anesteziologija s reanimatologijom i intenzivnim liječenjem
Anesteziologija je medicinska specijalnost koja značajno doprinosi u dijagnostici, operacijskim zahvatima i intenzivnom liječenju najteže oboljelih ljudi.

Kolonoskopija i gastroskopija u sedaciji
Ako je potrebno učiniti pretrage koje nisu uvijek ugodne niti se lako podnose, anesteziološka služba pruža sigurnost postupkom u sedaciji i analgeziji. Pritom se mirno spavajući, bez bolova i neugodnih doživljaja, prolazi kroz pretrage. Sedaciju primjerice koristimo kod pretraga kao što su kolonoskopija i gastroskopija.

Uloga anesteziologa je procjena stanja pacijenta prije dijagnostičkog postupka ili operacije, apliciranje anestetika, kontrola boli i životnih funkcija za vrijeme dijagnostičkog postupka ili operacije, osiguranje sigurnog, mirnog i bezbolnog buđenja te brži povratak svakodnevnom životu.

Ambulanta za bol
Djeluje kroz usluge akupunkture i farmakoterapije akutne i kronične boli.

Akupunktura se koristi za rješavanje bolnih sindroma (cervikalni, lumbosakralni, glavobolje), kroničnih zdjeličnih boli (kronični prostatitis), rješavanje tegoba vezanih uz menstrualni ciklus, menopauzu, ublažavanje simptoma alergija, mršavljenje te u IVF postupcima.

Igle koje se koriste u tretmanima akupunkture su veoma tanke, stoga većina osoba uopće ne osjeća uopće prilikom aplikacije.

Farmakoterapija muskoskeletne, neuropatske i karcinomske boli.