Naša koža, poput ostalih organa stari, a znakove starenja najprije primjećujemo na licu, vratu i rukama. Ne možemo utjecati na vlastitu genetiku niti zaustaviti protok vremena, ali  možemo iznova donositi dobre odluke koje će pozitivo utjecati na naš izgled i zdravlje. Redovita kontrola zdravlja, uravnotežena prehrana, tjelesna aktivnost, dovoljna hidratacija i kontrola stresa ključni su faktori koji doprinose ljepoti.

Tretmani laserom za očuvanje mladenačkog izgleda

Razmišljate li o pomlađivanju svoje kože i smanjenju znakova starenja?

U našoj poliklinici u Zagrebu i Čakovcu za pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea koristimo inovativnu tehnologiju MultiFRAX® frakcijskog lasera. Ovaj napredni uređaj obnavlja kožu bez oštećenja i bolova, vraća svježinu i „briše bore,“ a nakon tretmana se odmah možete  vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Što MultiFRAX® čini posebnim?

MultiFrax laser kombinira dvije valne duljine od 1927 nm i 1550 nm što ga čini unaprijeđenom verzijom prvog Fraxel Dual lasera. Njegova posebnost leži u nježnom, ali učinkovitom djelovanju. Osim za smanje bora na siguran način, koristimo ga u tretiranju pigmentacija, strija i ožiljaka. Laser potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože, čime se poboljšava struktura, elastičnost te sjaj kože.

Kolagen je bjelančevina koja se prirodno nalazi u koži, a laserskim tretmanom zagrijavamo postojeći kolagen mijenjajući njegovu strukturu. To dovodi do lagano zategnutog izgleda kože odmah nakon tretmana. Uz to, zagrijavanjem kolagena stimuliramo i sintezu novog. Pokazalo se da je nakon laserskih tretmana količina kolagenih vlakana u koži znatno veća.

Zašto MultiFRAX:

  • revitalizacija kože lica, vrata i dekoltea
  • smanjenje bora i znakova starenja
  • obnova kože oštećene suncem
  • smanjivanje nepravilnosti kože lica i tijela
  • povećanje čvrstoće kože
  • smanjenje strija
  • uklanjanje diskoloracija i hiperpigmentacija

Kombinacijom zdravog načina života i inovativnih tretmana poput MultiFRAX lasera možemo postići ravnotežu između unutarnje i vanjske ljepote. Posjetite Centar Medivia u sklopu Poliklinike Medikol u Zagrebu ili Čakovcu i otkrijte kako vam možemo pomoći da budete najbolja verzija sebe. Ovo je trenutno najtraženiji tretman u svijetu jer pruža sve što od lasera za pomlađivanje očekujemo – nježnost i djelotvornost bez dugotrajnog oporavka.

Svi anti-age tretmani izvode se pod kontrolom liječnika specijaliste. Nazovite i vi 072 12 12 12  i rezervirajte svoj termin u Zagrebu ili Čakovcu.