Početna / Istaknute vijesti / U Poliklinici Medikol najpreciznija magnetska rezonancija

U Poliklinici Medikol najpreciznija magnetska rezonancija

Precizna i točna dijagnostika preduvjet je učinkovite terapije. Prije određivanja terapije, liječnicima danas uz vlastito znanje i iskustvo uvelike pridonosi i moderna medicinska tehnologija. Korištenje moderne medicinske tehnologije preudvjet je precizne i točne dijagnostike.

Jedan od takvih modernih medicinskih uređaja koji omogućava brzu i preciznu te suvremenu dijagnostiku je magnetska rezonancija snage polja 3 Tesla. Radi se o najkompleksnijoj i najdetaljnijoj magnetskoj obradi koja omogućava jasan prikaz traženih organa i tkiva, sada dostupnoj u Poliklinici Medikol u Zagrebu i Splitu.

MR 3 Tesla je medicinski uređaj najnovije generacije na hrvatskom tržištu

Koristi se za dijagnostiku mozga, glave, vrata, kralježnice, koštanog sustava, svih unutarnjih organa te krvnih žila. Razlika između njega i MR uređaja starijih generacija je u visokoj rezoluciji slike koja prikazuje i manje anatomske strukture.najpreciznija magnetska rezonancija 3 Tesla, Medikol

Snimanje je brže, a otvor bubnja širi što znači da manje tijela treba biti unutar uređaja, a što je dobra vijest i za sve one koji pate od klaustrofobije. Također, važno je istaknuti kako MR 3T ima trenutačno najjaču registraciju signala što rezultira kvalitetnom slikom. Za to je zaslužan suvremeni softver MARS koji osim prikaza anatomskih detalja ujedno skraćuje i boravak u samome uređaju. Zahvaljujući ovom softveru savršena je rezolucija snimke i kod onih osoba koji imaju ugrađene implantate, odnosno vijke.

Pregled je potpuno bezbolan te nema čekanja.

Za više informacija i rezervaciju termina bez uputnice javite se pozivom na besplatan broj telefona 0800 78 78 ili online na: www.medikol.hr.

Preporuka

serološko testiranje

The Medikol Polyclinic has started testing the IgG antibodies for SARS-CoV-2 virus

The medical-biochemical laboratory of the Medikol Polyclinic has started testing the IgG antibodies for SARS-CoV-2