Proširene kapilare

Dosadile su vam depilacije i problemi s uraslim dlačicama? Lasersko uklanjanje dlačica na licu i tijelu je pravo rješenje za vas. Radi se laserskom tretmanu koji je potrebno ponoviti više puta u razmaku od 4 tjedna. Koliko je točno tretmana potrebno za trajno uklanjanje dlačica je individualno te ovisi od osobe do osobe.

Trajno uklanjanje dlačica

Neodimium YAG laser valne duljine 1064 nm je multifunkcionalan medicinski laser pomoću kojeg se uspješno i trajno uklanjaju dlačice. Laserska epilacija indicirana je u slučajevima redukcije pojačane dlakavosti koja je značajan estetski problem, naročito kada je vidljiva na licu žena. Muškarci se također odlučuju na ovaj tretman kako bi reducirali dlakavost na prsima, leđima i ramenima. Tretman je indiciran samo u osoba s tamnim dlačicama, dok se sijede, odnosno bijele, žute i narančaste dlačice ne mogu tretirati. Tretman je bezbolan, a broj tretmana ovisi o lokalizaciji i gustoći dlačica. Nakon tretmana se ne preporučuje tretirane zone izlagati suncu te je najpogodnije obavljati tretmane ili prije ili nakon ljetnih mjeseci.

U Poliklinici Medikol u sklopu dermatovenerologije u Zagrebu možete obaviti lasersku epilaciju i riješiti se dlačica. Na sve predbilježbe i uplate do 30. rujna 2020. godine ostvarujete 30% popusta. Ne propustite priliku i rezervirajte termin još danas pozivom na broj 0800 78 78 ili online mailom na: dermatovenerologija.info@medikol.hr.