U prostoru Poliklinike Medikol, na adresi Zagreb, D. Mandla 7 gostovat će liječnici tradicionalne kineske medicine pekinške bolnice Hou Liping Hospital.

Hou Liping Hospital jedna je od prvih privatnih bolnica u Kini, s više od 200 god. dugom tradicijom djelovanja. Članica je svjetske organizacije Kineska tradicionalna medicina u kojoj su se liječili vodeći ljudi kineske dinastije, a danas se liječe aktualne osobe iz javnog života Kine. Profesorica doktorica Hou osim Hou Liping Hospital, vlasnica je još 15 bolnica TKM u Kini i renomirana članica i edukatorica Svjetske federacije društva kineske tradicionalne medicine.

Više od 25% svjetskog stanovništva koristi tradicionalnu kinesku medicinu, cilj koje je održavanje dobrog zdravlja i prevencija bolesti, dok je istodobno oblik dijagnostike i način liječenja.

Mnoge ugledne organizacije, poput Svjetske zdravstvene organizacije (World Health Organization) i Nacionalnog instituta zdravstva (National Institute of Health), priznaju vrijednost kineske medicine i smatraju ju vrlo efikasnom alternativom suvremenim načinima liječenja.

Liječnici koji gostuju u Poliklinici Medikol:

Ning Li

Doktor je tradicionalne kineske medicine u Hou Liping TCM Hospital Group. Specijalizirao je akupunkturu i masažu. Školovao se na Sveučilištu za Tradicionalnu Kinesku Medicinu Shanxi. Tri je mjeseca radio u Thalassotherapiji u Opatiji.

 

Yaping Wang

Doktorica je tradicionalne kineske medicine s više od 20 godina u Hou Liping TCM Hospital Group. Školovala se na Sveučilištu za Tradicionalnu Kinesku Medicinu Shanxi. U tri navrata po tri mjeseca je radila u Thalassotherapiji u Opatiji.

Jianxun Zhang

Doktor je tradicionalne kineske medicine u Hou Liping TCM Hospital Group od 2011.g. Specijalizirao je akupunkturu, masažu i moksibuksiju. Školovao se na Sveučilištu za Tradicionalnu Kinesku Medicinu Shanxi. U dva navrata po tri mjeseca je radio u Thalassotherapiji u Opatiji.

 

Potrebno je naručiti se na pregled, nakon kojega će kineski liječnik preporučiti vrstu i potreban broj terapija.
Telefon za narudžbe: 01 6397 333
Besplatan info telefon: 072 12 12 12
mail: info@medikol.hr