Početna / Istaknute vijesti / Novi OCT u Poliklinici Medikol omogućuje precizniju očnu dijagnostiku

Novi OCT u Poliklinici Medikol omogućuje precizniju očnu dijagnostiku

Poliklinika Medikol obnovila je svoju dijagnostičku aparaturu novim medicinskim uređajem za oftalmologiju. Radi se o modernom OCT uređaju koji se koristi za snimanje i prednjeg i stražnjeg segmenta oka kao i angiografije.

Ovaj uređaj puno je precizniji i detaljniji od svojih prethodnika te samostalno ostvaruje interakciju s pacijentom. Naime, novi OCT Revo NX ima mogućnost govora na 17 jezika među kojima je i hrvatski jezik što olakšava i ubrzava snimanje. Dijagnostika je potpuno neinvazivna za pacijenta.

Bez širenja zjenica

OCT MedikolSvakako je važno istaknuti da se pacijentu ne moraju širiti zjenice prije snimanja koje se obavlja u 110.000 scanova. To dakakako skraćuje vrijeme pretrage te pacijent ne mora imati pratnju na pregledu, već samostalno može otići ili odvesti se bez poteškoća s vidnom oštrinom. Izvrstan je za dijagnostiku glaukoma, snima mrežnicu u 3D-u kao i angiografiju koja pruža 3D sliku krvotoka mrežnice.

Za više informacija ili rezervaciju termina pregleda slobodno nas kontaktirajte pozivom na besplatni broj telefona: 080 78 78 ili online mailom na: info@medikol.hr.

Poliklinika Medikol, od sumnje do dijagnoze u jednom danu!

Preporuka

serološko testiranje

The Medikol Polyclinic has started testing the IgG antibodies for SARS-CoV-2 virus

The medical-biochemical laboratory of the Medikol Polyclinic has started testing the IgG antibodies for SARS-CoV-2