Početna / Novosti / Reumatološki kongres – Rovinj 2015.

Reumatološki kongres – Rovinj 2015.

XVII. godišnji kongres  Hrvatskog reumatološkog društva održao se u hotelu Parentium u Poreču od 15. do 18. listopada 2015 g.

Program kongresa je bio  sastavljen od stručnim i znanstvenih predavanja te vlastitih radova kojima se željelo proširiti znanje  o reumatskim bolestima.
Naša fizijatrica – reumatologica  dr. med. Vesna Budišin je bila aktivni učesnik kongresa i predavala je na temu  –  Artritis kod policitemije vere.
U reumatologiji je važan timski rad pa su se uz liječnike na kongresu pridružile medicinske sestre, fizioterapeuti i oboljeli iz Hrvatske, BIH, Slovenije, Srbije, Kosova, Makedonije i Crne Gore.

Hrvatsko reumatološko društvo je stručno društvo Hrvatskog liječničkog zboga čija je  osnovna zadaća unaprijediti reumatologiju, a kongres je bio prigoda za proširivanje znanja, prihvaćanje novih spoznaja o reumatskim bolestima, za razmjenu iskustva i susrete sa kolegama i drugim učesnicima kongresa.

Reumatoloski-kongres-Rovinj-2015

Preporuka

Nove pogodnosti u Poliklinici Medikol uz e-Dječju karticu

Poliklinika Medikol uključila se u hvalevrijedan projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Uključivanjem